Bijlow keert in Heerenveen terug in wedstrijdselectie

10 februari 2021, 14:10

Na ruim drie maanden blessureleed keert Justin Bijlow terug in de wedstrijdselectie van Feyenoord. De 23-jarige doelman reist mee naar SC Heerenveen. Of hij ook direct weer onder de lat begint, wilde Dick Advocaat op de voorbereidende persconferentie nog niet zeggen.

De laatste wedstrijd van Bijlow dateert van 25 oktober 2020, toen hij negentig minuten onder de lat stond tegen RKC Waalwijk (2-2). Bijlow liep een voetblessure op en stond maanden aan de kant. Dat kostte hem tevens zijn mogelijke debuut onder de lat van het Nederlands elftal. Het jeugdproduct van Feyenoord werd de laatste weken verdienstelijk vervangen door Nick Marsman. Advocaat zal twijfelen of hij Marsman moet vervangen, omdat er de laatste weken geen reden is om de oorspronkelijk tweede keeper te wisselen.

Feyenoord dient met sc Heerenveen af te rekenen om een plek in de halve finale van de beker te bemachtigen. Als het aan Advocaat had gelegen, was de wedstrijd geannuleerd. "Ik denk dat het met temperaturen van rond de -20 niet zinvol is om te spelen. De spelers zullen er niet echt last van hebben, maar er lopen meer mensen rond. Spelers in de kleedkamer? Dat hoort niet bij het voetbal."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen