Fer over Heerenveen: "Hebben geleerd van vorige keer"

10 februari 2021, 13:18

Feyenoord aast op revanche, als het donderdag op bezoek gaat bij sc Heerenveen. Vorige maand zorgden de Friezen voor flink wat onrust in Rotterdam, door met 3-0 te winnen en daarmee een conflict tussen de spelersgroep en Dick Advocaat aan te zwengelen. Middenvelder Leroy Fer geeft aan dat zijn ploeg heeft geleerd van die wedstrijd.

Feyenoord werd met name voor rust volledig van de mat gevaagd. "Ze speelden een lastig systeem, daar hadden we vooral in de eerste helft moeite mee", blikt Fer terug voor de camera van Feyenoord TV. "Komende donderdag moet het een stuk beter. We hebben in ieder geval geleerd van die wedstrijd." De Rotterdammers stappen na de 3-1 zege op PSV met een goed gevoel het veld op. "Dat nemen we zeker weten mee. Maar het is een heel andere wedstrijd."

Feyenoord staat bekend als cupfighter, weet ook Fer. "We willen dolgraag de beker winnen. In dit soort wedstrijden is het altijd strijden, dat zal morgenavond niet anders zijn. Zeker in de winterse omstandigheden. We moeten met één mindset het veld opstappen en dat is winnen." Afgelopen seizoen bereikte Feyenoord nog de finale van het bekertoernooi. De wedstrijd tegen FC Utrecht werd vanwege het coronavirus echter niet gespeeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen