Bazoer kraakt VAR-besluit: "Dit gebeurt zó vaak"

10 februari 2021, 08:28

Vitesse bekerde dinsdagavond ten koste van Excelsior door naar de halve finale van het TOTO KNVB bekertoernooi. De Arnhemmers knokten zich pas in blessuretijd langs de taaie Rotterdammers. Een paar minuten daarvoor dacht de Eredivisionist de score al te openen, maar tot veler verbazing zette de videoscheidsrechter een streep door die goal.

Riechedly Bazoer nam een vrije trap snel, terwijl de bal nog uiterst zacht bleek te rollen. Reden voor de VAR om het doelpunt af te keuren. "Weet je hoe vaak het gebeurt in een wedstrijd, dat een rollende bal wordt getrapt?", vroeg Bazoer zich na afloop van het duel af voor de camera van ESPN. "Nu fluit hij 'm af, helaas. Dit is echt minimaal. Voor mijn gevoel lag hij stil. Als je het affluit, dan moet je het overal affluiten. Daar is geen beginnen aan."

Ook trainer Thomas Letsch begreep niets van de afgekeurde goal. "Natuurlijk is er een regel", stelt de Duitser. "Als de bal rolt, dan telt het doelpunt niet. Maar op dit veld kan een bal helemaal niet stilliggen. Als ik het nu zie, maakt het niet uit, we hebben gewonnen. Maar als we in de laatste minuut een tegengoal hadden gehad, had ik nu anders gereageerd."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen