Geïrriteerde Sneijder even niet in gesprek met Den Bosch

10 februari 2021, 00:07   Bijgewerkt: 10 februari 2021, 07:52

De onderhandelingen tussen Wesley Sneijder en FC Den Bosch over een overname van de Brabantse club zijn voorlopig opgeschort. Daartoe hebben de partijen besloten nadat eerder op de dag het Brabants Dagblad bekendmaakte hoe het overnamevoorstel van de recordinternational eruit ziet.

De regionale krant schreef dat Sneijder en zijn partners een voorstel hebben gedaan om FC Den Bosch, als de club schuldenvrij is, voor een symbolisch bedrag van 1 euro over te nemen. "We zijn er niet van gediend dat ons voorstel is uitgelekt. Meer wil ik er niet over zeggen", laat Sneijder weten aan het Algemeen Dagblad.

Peter Poirters, die namens FC Den Bosch de onderhandelingen met Sneijder en horeca-ondernemer Ebert Dollevoet voert, bevestigt dat de partijen op dit moment even niet meer met elkaar in gesprek zijn. "Dat leek ons allemaal het beste. Er zijn nu te veel mensen op hun tenen getrapt en geïrriteerd, zowel bij de groep rond Sneijder als bij onze club. We moeten nu eerst de rust laten terugkeren", reageert hij.

Sneijder en FC Den Bosch zouden eigenlijk woensdag weer met elkaar om tafel gaan. "Ik had ze gevraagd om een nadere toelichting op hun plannen, want zoals die er nu lagen waren ze niet uitvoerbaar", aldus Poirters. De afspraak is verschoven naar volgende week woensdag.

Eigenlijk zou er komende maandag in de aandeelhoudersvergadering een besluit genomen worden over de overname van FC Den Bosch, maar dat gaat niet door. "Maar we gaan maandag wel allemaal en met alle aandeelhouders bij elkaar zitten om elkaar recht in de ogen te kijken. Want het kan natuurlijk niet dat iemand deze informatie naar buiten brengt."

Lees ook'Sneijder heeft concurrentie uit VS bij overname FC Den Bosch'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen