Van de Beek maakt weinig indruk bij bekerzege United

9 februari 2021, 23:06   Bijgewerkt: 9 februari 2021, 23:20

Manchester United is kwartfinalist in de FA Cup. De Engelse grootmacht had dinsdagavond tegen West Ham United een verlenging nodig om zich te plaatsen voor de laatste acht van het bekertoernooi (1-0). Scott McTominay maakte in minuut 97 het enige doelpunt van de wedstrijd. Donny van de Beek startte weer eens inn de basis, maar liet geen onuitwisbare indruk achter.

Van de Beek kreeg dinsdag op Old Trafford een nieuwe kans vanaf de aftrap. Op het middenveld met Fred en Nemanja Matic was de 23-jarige Orale-international de meest vooruitgeschoven pion. Van de Beek deed weliswaar weinig fout, maar kwam ook weinig in het stuk voor. Na iets meer dan zeventig minuten werd de voormalig Ajacied gewisseld en vervangen door Bruno Fernandes.

Op het moment dat Van de Beek werd gewisseld, stond het nog altijd 0-0 in Manchester. De thuisploeg had voor rust het betere van het spel en kreeg kansen via Mason Greenwood, Anthony Martial en Victor Lindelöf, maar zij slaagden er niet in om Lukasz Fabianski te verslaan. West Ham United beet in de tweede helft wat meer van zich af, maar het was Manchester United dat via Marcus Rashford de beste mogelijkheid op het openingsdoelpunt kreeg.

Omdat ook in het tweede bedrijf niet werd gescoord op Old Trafford, moest een verlenging uitkomst bieden. In minuut 97 viel eindelijk het eerste en tevens enige doelpunt van de wedstrijd. Na een tegenaanval viel de bal voor de voeten van invaller McTominay, die onberispelijk raak schoot. United weet nog niet wie het in de kwartfinale van de FA Cup treft. Komende zondag komt de ploeg van Solskjaer weer in actie. Dan staat het competitieduel met West Bromwich Albion op het programma.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen