De Ligt plaatst zich ten koste van De Vrij voor bekerfinale

9 februari 2021, 22:40   Bijgewerkt: 9 februari 2021, 23:18

Juventus heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de finale van de Coppa Italia. Dinsdagavond werd Inter op een 0-0 gelijkspel gehouden, wat na de 1-2 overwinning vorige week in Milaan voldoende was voor een finaleplaats.

Het team van trainer Andrea Pirlo verschafte zich vorige week een uitstekende uitgangspositie door niet alleen te winnen, maar ook twee keer te scoren. Cristiano Ronaldo nam in het Giuseppe Meazza de volledige doelpuntenproductie van de Oude Dame voor zijn rekening. De Portugese ster verscheen dinsdagavond opnieuw aan de aftrap, evenals Matthijs de Ligt. Bij Inter was er een basisplaats voor Stefan de Vrij.

De Nederlandse centrumverdedigers maakten een uitstekende indruk en voerden hun taken goed uit. Zo stopte De Ligt Romelu Lukaku af, terwijl De Vrij voorkwam dat Ronaldo en co tot scoren kwamen. Grote kansen waren dinsdag schaars in Turijn. Ronaldo was weliswaar op zoek naar een doelpunt en was na zeventig minuten dicht bij het openingsdoelpunt, maar Samir Handanovic liet zich niet passeren.

Juventus speelt in mei de finale van de Coppa Italia. Atalanta of Napoli zal dan de tegenstander zijn. Die clubs spelen woensdag de return in de andere halve finale. Het eerste duel, dat in Napels gespeeld werd, eindigde in 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen