Dekker en Geurts na langdurig blessureleed terug bij Leeuwinnen

9 februari 2021, 19:30

Sarina Wiegman heeft dinsdag haar selectie bekendgemaakt voor de oefenwedstrijden tegen België (donderdag 18 februari) en Duitsland (woensdag 24 februari). Er zijn in totaal 23 speelsters geselecteerd voor de vriendschappelijke duels. Anouk Dekker en Loes Geurts maken na langdurig blessureleed hun rentree in de selectie van de Oranje Leeuwinnen.

Dekker lag er lang uit vanwege een bovenbeenblessure, terwijl Geurts kampte met de naweeën van een hersenschudding. Tegenover hun rentree staat de afwezigheid van Dominique Janssen en Shanice van de Sanden. Janssen ontbreekt vanwege rugklachten in de selectie. Van de Sanden mist de oefenwedstrijden omdat zij naar Suriname afreist om afscheid te nemen van haar afgelopen weekend overleden vader.

De wedstrijden tegen België en Duitsland staan in het teken van de voorbereiding op de Olympische Spelen komende zomer. "We spelen nu allemaal dichtbij huis en op rij-afstand, interlands tegen twee sterke en aansprekende tegenstanders. Duitsland is de nummer twee op de FIFA-ranking en echt een topland. België is altijd een stugge sterke ploeg, heeft zich al geplaatst voor het EK en is voor ons traditioneel altijd een lastige ploeg om tegen te spelen. Alles bij elkaar dus een heel goede aftrap van ons Olympisch jaar", aldus Wiegman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen