Manchester United wijkt tegen Real Sociedad uit naar Italië

9 februari 2021, 19:30

De return van het Europa League-tweeluik tussen Manchester United en Real Sociedad wordt op donderdag 25 februari in Turijn afgewerkt. De wedstrijd kan niet in San Sebastian worden gespeeld vanwege de Spaanse coronaregels. Het is alweer de vierde Europese wedstrijd die deze maand wordt verplaatst.

Eerder werd bekend dat de wedstrijden RB Leipzig tegen Liverpool (dinsdag 16 februari) en Borussia Mönchengladbach tegen Manchester City (woensdag 24 februari) niet in Duitsland kunnen worden gespeeld. In Duitsland geldt namelijk een inreisverbod voor Groot-Brittannië vanwege het gemuteerde coronavirus. Beide Champions League-duels zijn naar het Hongaarse Boedapest verplaatst.

De wedstrijd tussen Real Sociedad en Manchester United is het tweede duel in de Europa League dat naar een ander land is verplaatst. Molde FK en 1899 Hoffenheim zullen het op donderdag 18 februari niet in Noorwegen, maar in het het Spaanse Villarreal tegen elkaar opnemen.

Manchester United was voor de winterstop actief in de Champions League. In een groep met Paris Saint-Germain, RB Leipzig en Istanbul Basaksehir eindigden de Engelsen als derde, waardoor zij in het tweede deel van het seizoen actief zijn in de Europa League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen