FC Twente drie wedstrijden zonder Ilic na domme rode kaart

9 februari 2021, 15:55   Bijgewerkt: 9 februari 2021, 16:00

FC Twente moet het de komende tijd stellen zonder Luka Ilic. De aanvaller annex middenvelder kreeg afgelopen weekend tegen PSV (3-0 verlies) een rode kaart na een opstootje met Marco van Ginkel. De koppende beweging die hij richting de PSV'er maakte, kost de Serviër drie wedstrijden.

Dat heeft FC Twente bekend gemaakt. Ilic moet in totaal vier wedstrijden brommen, maar één duel is voorwaardelijk opgelegd door de aanklager van de Nederlandse voetbalbond. Ilic en FC Twente hebben het voorstel geaccepteerd, waardoor hij de duels met Vitesse, Feyenoord en Heracles Almelo moet missen de komende weken.

Voor trainer Ron Jans is het een domper, juist omdat de opties niet bepaald ruim zijn. Door het vertrek van Alexander Jeremejeff, Lazaros Lamprou en Halil Dervisoglu afgelopen winter is de achterban in Enschede van mening dat de opties voorin niet ruim genoeg zijn, omdat Issah Abass nog geen hoog niveau heeft gehaald en Luciano Narsingh ook nog geen verpletterende indruk maakt. 

Technisch directeur Jan Streuer wilde daar niets van weten, maar weet ook dat de opties voorin door het wegvallen van Ilic niet toenemen. Ook Jayden Oosterwolde, Wout Brama, Vaclav Cerny en Godfried Roemeratoe zitten in de ziekenboeg, voor FC Twente het moeilijker heeft dan voor de winterstop.

Lees ook: FC Twente had Schöne serieus in het vizier in de winterstop

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen