Stadion Willem II wordt gebruikt als GGD-vaccinatielocatie

8 februari 2021, 23:50

Het Koning Willem II Stadion van de Tilburgers is van meerdere markten thuis. Het stadion van de eredivisionist wordt niet alleen gebruikt als voetbalstadion, maar ook als een GGD-vaccinatielocatie. De club kondigt aan dat er vanaf dinsdag 9 februari gevaccineerd zal worden in het stadion.

'De gemeente Tilburg, GGD Hart voor Brabant, Bonheur Horeca Groep en Willem II werken de komende maanden nauw met elkaar samen om het vaccineren goed georganiseerd en veilig te laten verlopen', meldt de club. Algemeen directeur Martin van Geel vindt het een goede ontwikkeling. "Ons stadion is al jaren zeven dagen in de week een zeer toegankelijke en gastvrije locatie voor tal van partijen. Door GGD Hart voor Brabant van harte welkom te heten en waar nodig organisatorisch te ondersteunen, dragen Bonheur en Willem II in de strijd tegen corona graag een steentje bij", vertelt de directeur.

Willem II komt komend weekend ook weer in actie in de Eredivisie, maar niet in het eigen stadion. De nummer zestien van de ranglijst gaat zondag namelijk op bezoek bij Feyenoord.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen