Excelsior-spelers geloven in stunt tegen Vitesse: "Een droom"

8 februari 2021, 21:50

Natuurlijk is Vitesse de favoriet voor het bekerduel van dinsdag tegen Excelsior, maar de nummer tien van de Eerste Divisie gelooft in een stunt. Niet alleen trainer Marinus Dijkhuizen, maar ook de spelers leven met een goed gevoel toe naar de ontmoeting in Kralingen.

Aanvaller Joël Zwarts (foto) denkt dat zijn ploeg het de Arnhemmers lastig kan maken. "Wij kunnen van iedereen winnen, zeker weten", zegt hij tegen RTV Rijnmond. "Als wij echt een goede wedstrijd spelen kunnen we van Vitesse winnen. Zeker in het systeem waarin we nu spelen." Keeper Alessandro Damen sluit zich daar bij aan. "Wij moeten een fantastische dag hebben en Vitesse moet een mindere dag hebben, dan gaan we kans maken."

Het is nog maar de vraag of Excelsior de play-offs gaat halen, omdat de tiende plaats nog niet goed genoeg is. Is het seizoen geslaagd met een zege op Vitesse en dus het bereiken van de halve finale en eventueel daarna de finale? "Dat zou fantastisch zijn, dat is voor iedereen een droom."

?Excelsior gaat er vanuit dat de wedstrijd overigens doorgaat, ondanks de barre omstandigheden. "Natuurlijk verheug ik me erop. Als je kwartfinale beker mag spelen met Excelsior en je staat op een tiende plek, dan moet je naar lichtpuntjes zoeken. Dit is zo'n lichtpuntje, daar grijpen we ons aan vast. Volle bak geven. Ik denk oprecht dat er wat te halen valt, niet veel clubs hebben zin om in dit stadion en op dit veelbesproken kunstgras te voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen