Meer speeltijd gloort voor Van de Beek door blessure Pogba

8 februari 2021, 15:34

Paul Pogba kan door een blessure de komende tijd niet in actie komen voor Manchester United, zo heeft trainer Ole Gunnar Solskjaer maandag bekendgemaakt. De Franse middenvelder raakte afgelopen weekend geblesseerd aan zijn dijbeen en staat enkele weken aan de kant. De een zijn dood is de ander zijn brood, want door de blessure van Pogba zal Donny van de Beek vermoedelijk meer aan spelen toekomen.

Van de Beek wordt in de Premier League nog weinig gebruikt door Solskjaer. Afgelopen weekend bleef de voormalig Ajax-middenvelder negentig minuten op de bank tegen Everton (3-3). Pogba, Bruno Fernandes en Scott McTominay vormden toen het middenveld van The Red Devils. Fred kwam als vervanger van Pogba binnen de lijnen, terwijl met Nemanja Matic naast Van de Beek nog een middenvelder niet aan spelen toekwam.

Van de Beek zal door de blessure van Pogba waarschijnlijk niet direct in de basis belanden, maar zijn perspectief op speeltijd neemt wel toe. Solskjaer moet in het drukke seizoen namelijk veel rouleren. Manchester United is nog op drie fronten actief: de Premier League, de Europa League en de FA Cup. In de toernooien krijgt Van de Beek doorgaans meer speeltijd. Nu Pogba een tijdje uit de roulatie is, zal de Nederlandse middenvelder mogelijk ook in de Engelse competitie vaker zijn opwachting maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen