Vitesse getergd na mindere reeks: "Er gelden geen excuses"

8 februari 2021, 13:55

Vitesse kan wel een succesje gebruiken na drie matige resultaten in de Eredivisie. De club uit Arnhem verkeert in een mini-crisis nadat het tegen VVV-Venlo, RKC Waalwijk en sc Heerenveen slechts één punt pakte. In het bekerduel met Excelsior komende dinsdag gaat het team van trainer Thomas Letsch voor sportieve revanche.

Het bekertoernooi neemt Vitesse uiterst serieus, daar de uiteindelijke winnaar zich direct plaats voor de Europa League. "We staan getergd aan de aftrap", begint Letsch in De Gelderlander. "Allereerst door de slechte resultaten van de afgelopen weken. Drie wedstrijden met één punt is gewoon onder de maat. Daarbij hebben we ambities. Voor ons is dit een belangrijk duel. We zijn ook torenhoog favoriet. Wij moeten naar de halve finale."

Vitesse treedt tegen Excelsior aan zonder Oussama Tannane, Matus Bero en Sondre Tronstad. Tannane kampt nog met een achillespeesblessure, Bero ligt uit de roulatie met een kniekwetsuur en Tronstad krijgt rust. "In alles moet er voorin meer energie worden getoond", zegt Letsch na het 1-0 verlies tegen Heerenveen. "We waren tegen Heerenveen niet creatief en niet gevaarlijk. Dat aspect moet weer veel beter."

Hoewel de grasmat in het eigen stadion slecht is, kan Vitesse zich wel op een sneeuwvrij voorbereiden op het duel met Excelsior. "We zitten in de luxe dat we in GelreDome kunnen trainen. Aan de voorbereiding ligt het daarmee niet. Er gelden geen excuses."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen