Van den Brom verliest en zit in zwaar weer met Genk

7 februari 2021, 20:10

Lange tijd leek RC Genk de grootste uitdager van Club Brugge te zijn in de Belgische competitie, maar het team van John van den Brom zit inmiddels al enige in een negatieve spiraal. De topper tegen Anderlecht ging met 1-2 verloren en dat betekende een nieuwe tik voor Genk. Extra pijnlijk voor de Nederlandse trainer omdat hij eerder voor de groep stond bij Anderlecht.

De ploeg van Van den Brom heeft het al weken lastig in de competitie. Het was dan ook een enorme opsteker dat er tegen Anderlecht al na twee minuten gejuicht kon worden. Theo Bongonda zorgde voor de 1-0 namens Genk. Een sterke start dus voor Genk, maar Anderlecht kwam snel terug. Door een eigen doelpunt van Danny Vukovic en een goal van Anouar Ait El Hadj was het duel twintig minuten later al helemaal gekanteld. In het restant van de wedstrijd kon het Genk van Van den Brom de achterstand niet meer wegpoetsen.

In plaats van naar boven kijken, moet Genk nu naar beneden kijken. De nummer drie van de competitie heeft inmiddels nog maar twee punten meer dan Anderlecht. Dat Genk slechts één van de laatste zeven wedstrijden heeft gewonnen, is een teken aan de wand.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen