Snoei hoopt op contractverlenging: "Het ziet er best goed uit"

7 februari 2021, 19:50

Als het aan Mike Snoei ligt, wordt zijn aflopende contract bij De Graafschap verlengd. De oefenmeester wil graag in Doetinchem blijven, maar werd door de clubleiding nog even in de wachtkamer geplaatst. Na vijf overwinningen op rij ziet het er inmiddels een stuk beter uit voor Snoei.

De trainer is bezig aan zijn tweede seizoen bij De Graafschap, dat momenteel derde staat in de Eerste Divisie. Beide partijen zijn momenteel in onderhandeling om het aflopende contract met een jaar te verlengen. "Het ziet er best goed uit'', zegt Snoei tegen De Gelderlander. "We zijn volop in gesprek en ik denk dat het uiteindelijk wel goed komt. Maar het moet van beide kanten kloppen."

De Graafschap won zaterdag met 2-3 bij FC Den Bosch en heeft vijf keer op rij gewonnen. "Ik ben enorm ambitieus en wil graag promoveren'', zegt de 57-jarige trainer. "Als dat lukt, dan wil ik ook doorpakken. Dan moet de club grotere stappen zetten om ook eens in de Eredivisie te blijven." Ondanks dat het spel tegenviel, was Snoei wel blij met de winst op de hekkensluiter.

"Voetballend was het een stuk minder dan de afgelopen weken, maar we zijn echt een vechtmachine aan het worden. Vorig seizoen zetten we na de winterstop ook een geweldige serie neer. Ik vind dat er nu nog meer overtuiging in het elftal zit. We creëren makkelijker kansen, dat geeft vertrouwen. Nu moeten we onszelf alleen nog meer belonen door wedstrijden eerder te beslissen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen