Ajax-opponent Lille maakt weer grote indruk in Ligue 1

7 februari 2021, 18:58

De opmars van Lille in de Franse competitie blijft maar voortduren. De Noord-Fransen hadden zondag ook geen moeite met Nantes FC, dat met 0-2 geklopt werd door twee doelpunten van Jonathan David. Lille komt daardoor weer aan kop in Frankrijk.

De doelpunten vielen bij Lille zondag vroeg en laat in de wedstrijd. De Canadese spits David maakte na negen minuten de 0-1 en tekende in de slotfase ook voor de 0-2. Op aangeven van Renato Sanches besliste hij de wedstrijd in de 84ste minuut. Lille stond achterin weer als een huis en lijkt ook zeker klaar met de ontmoeting met Ajax in de Europa League die steeds dichter bij komt.

Door de overwinning op Nantes staat Lille weer bovenaan. De voorsprong op Olympique Lyon bedraagt drie punten. Paris Saint-Germain komt vanavond nog in actie tegen Olympique Marseille. Bij winst komt ook de regerend kampioen op drie punten van Lille. De Noord-Fransen presteren uitstekend en wonnen zondag voor de zesde keer op rij. Bovendien werd voor de vierde keer op rij de nul gehouden in de competitie. Sven Botman stond negentig minuten op het veld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen