Leicester City morst weer punten in de Premier League

7 februari 2021, 16:55   Bijgewerkt: 7 februari 2021, 20:10

De titelaspiraties van Leicester City kunnen langzaam maar zeker overboord gegooid worden. Voor de derde keer in vier speelronden is het de ploeg van Brendan Rodgers namelijk niet gelukt om tot een overwinning te komen. Het stugge Wolverhampton Wanderers hield Leicester op 0-0.

Wolverhampton was vorig seizoen een sensatie, door met aanvallend en attractief voetbal het linkerritje te bestormen. Dit seizoen is het allemaal een stuk minder sprankelend en ook minder succesvol, getuige de veertiende plaats. De overwinning op Arsenal was midweeks dan ook een behoorlijke opsteker. Het was de eerste zege na een serie van acht duels op rij zonder winst. Dat er vandaag ook gelijkgespeeld werd tegen Leicester, was een nieuwe opsteker.

Gezegd moet wel worden dat The Wolves juist een enorme kans lieten liggen in de slotfase. Zomeraankoop Fabio Silva had de trekker over moeten halen, maar schoot niet goed genoeg in en zag Kasper Schmeichel redding brengen. De Portugese spits liet daarmee de grootste kans van de wedstrijd liggen. Jamie Vardy, die terug is van een rugblessure en inviel, kreeg in de slotfase ook nog een mogelijkheid. Zijn kopbal ging echter naast. Verder was het weinig verheffend wat Wolverhampton en Leicester lieten zien.

Bij winst had Leicester, dat derde staat, in punten gelijk kunnen komen met Manchester United. Nu moet het vrezen dat Liverpool vandaag langszij komt. De nummer vier van het klassement speelt om 17.30 uur de kraker tegen Manchester City.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen