Lof voor sensationele Lang: "Minstens 30 miljoen waard"

7 februari 2021, 15:17

Noa Lang was met een doelpunt afgelopen zaterdag opnieuw van grote waarde bij Club Brugge. De aanvaller was trefzeker in de 0-2 zege op bezoek bij Waasland Beveren, waardoor zijn ploeg de koppositie maar weer eens verstevigde. In België is dan ook logischerwijs niets meer dan lof voor de van Ajax overgekomen aanvaller.

Brugge betaalde afgelopen zomer slechts zes miljoen euro voor Lang. Een koopje, zo blijkt de afgelopen weken. De 21-jarige aanvaller was al elf keer trefzeker en bereidde ook nog eens acht goals voor. "Als Lang zo blijft spelen, gaat hij niet weg onder de 30 miljoen euro", aldus Het Laatste Nieuws-journalist Niels Poissoinnier in gesprek met de NOS. "Noa Lang is een sensatie in België op dit moment."

Poissoinnier volgt Club Brugge namens de krant en is onder de indruk van de zomeraankoop. "Hij is wel een mannetje", stelt hij. "Maar hij komt ermee weg omdat er ook prestaties zijn, hij staat er gewoon. Wij hebben dat in België iets te weinig, dat lef. Daar smullen we wel van." In België rijst daarom ook steeds meer de vraag waarom een oproep voor het Nederlands elftal tot dusverre uitbleef.

Aan de hand van Lang dendert Club Brugge namelijk door de Belgische competitie. Afgelopen seizoen kwam Lang nauwelijks aan spelen toe bij Ajax. Dat lukte op huurbasis bij FC Twente wél, maar in Enschede kon hij niet zo overtuigen als hij momenteel doet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen