Spurs dankt superduo Son-Kane ook tegen WBA

7 februari 2021, 14:50

Na drie opeenvolgende nederlagen heeft Tottenham Hotspur eindelijk weer eens een overwinning geboekt. In het eigen Tottenham Hotspur Stadium won het met 2-0 van West Bromwich Albion, dat de voorlaatste plaats in de Premier League bezet. Zoals bijna vanzelfsprekend was het superduo van de Londenaren daar weer verantwoordelijk voor.

José Mourinho zal er niet lang over na hoeven te denken als hij zijn twee beste spelers van het elftal moet aanwijzen. Wekelijks rijst de vraag hoe veel zijn team voor zou stellen zonder het superduo voorin. Ook West Bromwich Albion kon Son Heung-Min en Harry Kane niet afstoppen. Het duo scoort erop los en zorgt samen hoogstpersoonlijk voor een nog enigszins respectabele plek op de ranglijst.

Want Kane en Son scoorden allebei al dertien keer en hebben daarmee een aanzienlijk aandeel in de 36 goals van Spurs dit seizoen. Kane opende tegen West Brom na 54 minuten de score door de bal koelbloedig achter de doelman te schuiven. Son toonde vier minuten later een van Spurs' grootste kwaliteiten: na een vlijmscherpe counter sloeg de Zuid-Koreaan toe.

Tottenham, waar Steven Bergwijn pas na 74 minuten binnen de lijnen kwam, steeg daarmee naar de zevende plaats in de Premier League. De Londenaren werden enkele maanden geleden nog getipt als titelkandidaat, maar verloren de koppositie uit het zicht. Manchester City kan het verschil later op de dag met een overwinning op Liverpool op veertien punten brengen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen