Spartak-coach: "Club doet alles om Promes te halen"

7 februari 2021, 14:33

Hoewel de Russische transfermarkt nog enkele weken geopend is, begint de tijd voor Spartak Moskou te dringen. De Russische topclub hoopt zich nog altijd te versterken met Quincy Promes, maar eenvoudig verloopt dat niet. Trainer Dominico Tedesco heeft echter het volste vertrouwen in de komst van de Ajax-aanvaller.

Dat bevestigt hij in gesprek met het Russische Sport-Express. "We willen de situatie graag oplossen. Ik wil als trainer natuurlijk dat hij zo snel mogelijk komt. De club doet er echt alles aan om hem zo snel mogelijk hier naartoe te halen. De transfermarkt is nog tot 25 februari geopend. Ajax sorteerde met het aantrekken va Oussama Idrissi alvast voor op zijn vertrek.

Of dat er daadwerkelijk gaat komen, werd de laatste dagen onduidelijk. Promes werd enkele weken geleden opgepakt vanwege mogelijke betrokkenheid bij een steekpartij, een zaak waarin hij nog altijd verdachte is. Omdat Spartak vreest dat hij alsnog veroordeelt wordt, wil Spartak geen risico nemen en een miljoenensom neertellen. Ajax en Spartak zijn in gesprek over een oplossing.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen