De Wit staat voor rentree: "Genoeg om voor te vechten"

7 februari 2021, 12:59

Dani de Wit is hard op weg naar zijn rentree bij AZ. De middenvelder staat al enkele weken aan de kant met een enkelblessure, maar heeft zich inmiddels weer bij de groepstraining. De Wit hoopt deze maand weer minuten te kunnen maken bij de Alkmaarders, die nog genoeg hebben om voor te spelen.

"Het gaat de goede kant op", stelt de middenvelder voor de camera van AZ TV. "Ik mag zeker niet klagen. Maar het is een lastige periode, inderdaad. Het is heel moeilijk om je team te zien spelen zonder dat je daar invloed op hebt. Dat maakt het voor mij alleen maar extra mooi als ik straks weer op het veld sta." In december moest hij tegen FC Groningen vroegtijdig naar de kant. Hij liep een enkelblessure op. "Dat hoort er helaas een beetje bij. Ik ben eigenlijk altijd fit geweest. Dan is het lastig als zoiets je overkomt."

Vanaf de tribune zag hij zijn ploeg afgelopen maand verder achterop raken in de titelstrijd. AZ staat momenteel op de vierde plaats, met tien punten achterstand op koploper Ajax. De Amsterdammers hebben ook nog eens een wedstrijd tegoed. "Het is erg zonde dat we zo ver weg staan. De competitie duurt echter nog lang. Er is nog genoeg om voor te vechten."

De 23-jarige middenvelder kwam dit seizoen tien keer in actie in de Eredivisie. Daarin was hij driemaal trefzeker en bereidde hij evenveel goals voor. In de Europa League maakte hij de winnende treffer op bezoek bij Napoli (0-1).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen