Niet fitte Büttner alweer weg bij Apollon Limassol

7 februari 2021, 09:32

Alexander Büttner moet opnieuw op zoek naar een nieuwe club. De 31-jarige linksback tekende amper twee weken geleden nog een contract bij het Cypriotische Apollon Limassol, maar dat is nu al verscheurd. Beide partijen hebben de verbintenis in goed overleg ontbonden.

Volgens de krant Cyprus Times slaagde Büttner niet voor de fitheidstest en moest hij daarom vertrekken. Daardoor komt er nu al een einde aan het ultrakorte avontuur van Büttner op Cyprus. De verdediger kwam vorige maand transfervrij binnen bij zijn nieuwe club, nadat zijn contract bij New England Revolution was afgelopen. Met die club speelde hij in de Major League Soccer.

Voor het ambitieuze Apollon Limassol was zijn fitheid uiteindelijk een struikelblok. De club van Diego Biseswar en Charlison Benschop wil dit seizoen kampioen worden en denkt daarin weinig aan Büttner te hebben. De back zal daarom op zoek moeten naar een nieuwe club. Aan zijn cv zal het niet liggen: in het verleden diende hij Vitesse, Manchester United, Dinamo Moskou en Anderlecht. In 2017 keerde hij bij Vitesse terug op Nederlandse bodem.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen