Club Brugge dendert door dankzij matchwinner Lang

6 februari 2021, 21:00

Noa Lang was zaterdagavond andermaal belangrijk voor Club Brugge. De koploper van de Jupiler Pro League zegevierde door twee doelpunten van de Nederlander met 0-2 op bezoek bij Waasland-Beveren. Door de overwinning blijft de ploeg van trainer Philippe Clement op koers voor de tweede landstitel op rij.

Clement had in het Freethiel Stadion basisplaatsen ingeruimd voor drie Nederlanders. Naast Lang verschenen ook Bas Dost en Ruud Vormer aan de aftrap tegen de hekkensluiter. Tahith Chong en Stefano Denswil moesten genoegen nemen met een plekje op de reservebank en kwamen in de tweede helft binnen de lijnen. Voor de thee zagen zij vanaf de zijkant hoe ploeggenoot Lang op geweldige wijze voor de 0-1 zorgde. De ex-Ajacied zette een snelle dribbel in aan de linkerkant en bleek uiteindelijk niet te stoppen.

In de tweede helft maakte Brugge er met de ingevallen Chong en Denswil niet echt meer een spektakel van. Toch viel er in extremis nog een tweede treffer voor de gasten. Op aangeven van Chong werkte Lang ook zijn tweede van de avond tegen de touwen. Zijn totaal staat inmiddels al op elf doelpunten in achttien wedstrijden. Brugge staat met zestig punten op de eerste plaats en heeft zeventien punten voorsprong op Royal Antwerp en KRC Genk. Die clubs komen zondagmiddag nog in actie.

Lees ook: Noa Lang zet Club Brugge op voorsprong na prachtige solo

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen