Promes hint via Instagram op aanstaande transfer

6 februari 2021, 12:47   Bijgewerkt: 6 februari 2021, 12:57

Mogelijk komt het toch tot een akkoord tussen Ajax, Quincy Promes en Spartak Moskou. Daar hintte Promes althans zelf op via Instagram. Onder een post van de club zelf reageerde aanvoerder en voormalig ploeggenoot van de Ajacied Georgiy Dzhikiya waar Promes blijft. Daar reageerde de aanvaller weer op, waarmee hij lijkt te suggereren dat een transfer aanstaande is.

Deze week liep de transfer van Promes juist nog vertraging op. De zaak die in Nederland nog altijd loopt tegen de speler zou volgens het Russische Sport-Express een probleem zijn voor zijn oude club. Spartak zou meer zekerheid willen over de zaak, omdat het niet zit te wachten op slecht nieuws. De club wil niet met de gevolgen zitten, mocht Promes toch schuldig blijken.

Bij Spartak Moskou bewaart men zeer positieve herinneringen aan Promes, die tussen 2014 en 2018 in Rusland speelde. Hij werd daar onder meer verkozen tot Speler van het Jaar. Promes verkaste in 2018 naar Sevilla, dat hem later voor zestien miljoen euro verkocht aan Ajax. Bij Ajax is Promes dit seizoen veel minder dominant dan vorig seizoen en kwam hij door een vermeend steekincident in opspraak.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen