Bayern beleeft zware nacht in aanloop naar WK voor clubteams

6 februari 2021, 10:42   Bijgewerkt: 6 februari 2021, 11:04

De voorbereiding van Bayern München op het WK voor clubteams verloopt vooralsnog stroef. Vrijdagavond zou het na afloop van de wedstrijd tegen Hertha BSC (0-1 winst) op het vliegtuig stappen en afreizen naar Qatar, waar het maandag de halve finale speelt tegen het Egyptische Al-Ahly. De selectie liep echter vertraging op en stond liefst zeven uur vast op het vliegveld.

Het vliegtuig kreeg vanaf Berlijn geen toestemming om op te stijgen, zo schreef de club op de eigen website. De reden hiervoor werd niet genoemd. Het vertrek stond vlak voor middernacht gepland, maar in plaats daarvan zou het tot 7:00 uur 's ochtends duren voor het vliegtuig op mocht stijgen. Daarbij moest eerst een stop gemaakt worden in München, waar enkele bemanningsleden vervangen werden. Bayern kwam pas om 9:15 uur aan in Doha. 

Bayern München neemt dit seizoen als winnaar van de Champions League deel aan het WK voor clubteams, dat net als vorig jaar in Qatar wordt gehouden. De ploeg won het toernooi al eens in 2013. Zelf speelt het in de halve finale tegen het Egyptische Al-Ahly; het andere duel gaat tussen Palmeiras (Brazilië) en Tigres UANL (Mexico). 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen