Inter voor even koploper Serie A na zege op Amrabat

5 februari 2021, 22:42

Inter heeft voor minstens een dag de koppositie in de Serie A veroverd. Dankzij een 0-2 overwinning op Fiorentina passeerde het rivaal AC Milan op de Italiaanse ranglijst. AC Milan komt echter dit weekend nog in actie en kan de bovenste plaats heroveren.

Het is even zoeken, maar terugbladeren in de geschiedenisboeken geeft uitsluitsel. Vervlogen tijden zijn het, dat Inter en AC Milan in een felle strijd verwikkeld waren om de Italiaanse landstitel. In 2011 besliste AC Milan dat gevecht in zijn voordeel, met zes punten voorsprong op de aartsrivaal. Beide ploegen verloren daarna de aansluiting met de top, maar zijn dit seizoen als herboren.

Inter was de laatste jaren al aan een comeback bezig, AC Milan sloeg sinds begin vorig jaar de weg terug omhoog in. Met een overwinning op bezoek bij Fiorentina deelde Inter maar weer eens een speldenprikje uit en nam het zelfs, minstens voor veertig uur, de koppositie over. Voornaamste concurrent speelt zondag tegen Crotone en kan het verschil weer op twee punten brengen.

Het enige wat Inter kan doen, is zelf geen fout maken. Tegen het Fiorentina van basisklant Sofyan Amrabat lukte dat. Nicolo Barella opende voor rust met een fraai afstandsschot de score, waarna Ivan Perisic de eindstand op 0-2 bepaalde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen