Petrovic verwacht Trésor in CL: "Het wordt Real Madrid óf Telstar"

5 februari 2021, 21:26

Mike Trésor geldt bij Willem II als een van de grootste talenten van de selectie. Vorig seizoen gold de Belgische middenvelder nog als een van de uitblinkers, dit jaar worstelt hij met zijn vorm. De Tilburgers hebben nog altijd vertrouwen in het talent, maar het ligt aan hemzelf wat hij daarmee doet.

Volgens trainer Zeljko Petrovic is Trésor in ieder geval een speler van Champions League-niveau. "Een antilope, niet normaal", zegt de vorige week aangestelde oefenmeester tegen het Brabants Dagblad. "Het lijkt allemaal makkelijk te gaan bij hem. Hij is de diamant van Willem II. Alleen: hij moet wel meeverdedigen als we de bal niet hebben. Anders kan ik hem niet laten spelen. Hij kan naar Real Madrid, maar ook naar Telstar. Dat bepaalt hij uiteindelijk zelf."

Petrovic is complimenteus over zijn voorganger. "Adrie Koster heeft hier wat goeds neergezet, hoor. Daar hoef ik niks aan te doen. Alleen moeten spelers snappen wat er van ze gevraagd wordt in de positie waarin we nu zitten", doelt hij onder meer op Trésor. Willem II bezet momenteel de zestiende plaats in de Eredivisie en moet alle zeilen bijzetten voor een extra jaar.

In twintig duels was de 21-jarige middenvelder dit seizoen bij acht goals betrokken: twee treffers en zes assists. Vorig seizoen stond hij na evenveel optredens op vijf doelpunten en bereidde hij er drie voor. Qua cijfers verschilt het dus niet, maar het spel van de Belg valt dit jaar zwaar tegen.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen