Beugelsdijk treft Giakoumakis: "Ik moet hem slopen"

5 februari 2021, 19:50

Tom Beugelsdijk neemt het dit weekend met Sparta op tegen VVV-Venlo, een directe docnurrent in strijd tegen degradatie. Beide ploegen lijken af te stevenen op handhaving, maar kunnen de punten goed gebruiken. Voor de drie punten zal Sparta zich vooral moeten richten op het afstoppen van fenomeen Georgios Giakoumakis.

De Griek blijkt dit seizoen een schot in de roos bij VVV, met 21 goals in slechts 20 optredens. Daarmee is hij hoofdverantwoordelijke voor de prima klassering van de Limburgse formatie. Aan Tom Beugelsdijk de taak daar dit weekend een stokje voor te steken. "Nee, ik lig niet wakker van hem", zegt hij voor de camera van het Algemeen Dagblad. "Maar hij doet het fantastisch."

Beugelsdijk vindt Giakoumakis een goede spits. "Het is aan mij de taak hem te slopen, dat is mijn intentie. Aanpakken en zorgen dat hij dit weekend niet gaat scoren", klinkt het uit de mond van de blonde centrumverdediger. Het is naar eigen zeggen zijn grootste kwaliteit. "In het uitschakelen van mijn man ben ik het best. Dat wil ik laten zien."

Beugelsdijk kwam begin dit seizoen over van ADO Den Haag, maar moest lang wachten op zijn basisplaats. Vanwege een blessure bij Bart Vriends kwam Beugelsdijk op het opstellingsformulier.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen