'Feyenoord kan komst AZ-back Svensson vergeten'

5 februari 2021, 18:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord hoopte zich komende zomer te versterken met de transfervrije Jonas Svensson, maar door die transfer lijkt een streep te kunnen. De Noorse rechtsback van AZ heeft geen oren naar een hereniging met Arne Slot en lijkt voor een ander avontuur te kiezen.

Dat meldt De Telegraaf. Arne Slot hoopte met Svensson zijn eerste versterking als coach van Feyenoord binnen te halen, maar de Noor aast op een transfer naar het buitenland. Feyenoord zocht wel contact met de verdediger, die sinds 2017 bij AZ speelt, maar kreeg nul op rekest. Het is duidelijk dat het een gevoelig thema is, dat is gebleken met het vertrek van de twee coaches naar Feyenoord", aldus trainer Pascal Jansen.

Daarmee doelde hij op het schokkende vertrek van Arne Slot en zijn assistent Marino Pusic, die voor een kans bij Feyenoord kozen. Het leidde tot woede bij AZ, dat het duo direct op straat zette. AZ stelde Pascal Jansen aan als vervanger. Of hij ook komend seizoen voor de groep staat, is nog niet bekend. "Als het moment daar is zullen daarover gesprekken plaatsvinden. Ik focus me op goed presteren met de ploeg en dan volgen dit soort gesprekken over mijn toekomst vanzelf."

Na een matige start onder zowel Slot als Jansen was AZ rond de jaarwisseling aan een goede serie bezig. In januari haakten de Alkmaarders echter af in de titelstrijd, na nederlagen tegen Ajax en FC Utrecht. Dit weekend wacht de ontmoeting met hekkensluiter FC Emmen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen