Petrovic wisselt doelman en geeft Van Beek direct basisplaats

5 februari 2021, 17:48

Zeljko Petrovic grijpt in tijdens zijn tweede wedstrijd als coach van Willem II. De Montenegrijnse oefenmeester kiest voor Aro Muric onder de lat. Ook nieuwkomer Sven van Beek krijgt meteen het vertrouwen in het hart van de defensie. Voor Willem II wacht een van de meest belangrijke wedstrijden van het seizoen.

De Tilburgers nemen het namelijk op tegen concurrent ADO Den Haag, in een rechtstreeks duel om de zestiende plaats. Manchester City-huurling Aro Muric moet de Haagse degradatiekandidaat van het scoren zien te houden. Pevrovic verkoos Muric boven Jorn Brondeel. "Jorn is natuurlijk teleurgesteld, maar heeft het goed opgepakt." Brondeel keepte goed tegen Ajax en FC Emmen, maar het bleek niet genoeg. "We hadden toen al afspraken gemaakt."

Muric zal worden ondersteund door Sven van Beek, meldt het Brabants Dagblad. De van Feyenoord gehuurde verdediger wordt direct voor de leeuwen gegooid. Daarmee gloren zijn eerste speelminuten in lange tijd, na veel blessureleed. Van Beek staat al lange tijd aan de kant met blessures aan zijn voet en teen. Zijn laatste minuut dateert van februari 2020, toen hij in blessuretijd als invaller binnen de lijnen kwam tegen Fortuna Sittard.

Petrovic volgde afgelopen week de ontslagen Adrie Koster op bij Willem II en dient de Tricolores naar handhaving te leiden. De voormalig assistent van Feyenoord staat voor een pittige klus. Willem II staat zestiende met dertien punten. Nummer zeventien ADO hijgt met twaalf punten in de Tilburgse nek.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen