Pellè wordt concurrent Zirkzee, transfers Ighalo en Isimat-Mirin

4 februari 2021, 20:22

Graziano Pellè wordt een concurrent van Joshua Zirkzee. De sterke aanvaller is inmiddels geland op de luchthaven van Parma, waar hij een contract tekent om aan te sluiten bij de tweede seizoenshelft. Eerder haalde de nummer negentien van Italië ook Dennis Man al als aanvaller binnen tijdens de afgelopen transferwindow.

Genoeg concurrentie voor de van Bayern München gehuurde Zirkzee dus, die met Pellè, de de inmiddels transfervrije 35-jarige oud-Feyenoorder was transfervrij na zijn vertrek bij Shandong Luneng, wel een concurrent krijgt met een verschillend profiel. Eerder toonden ook Juventus, Internazionale, Sampdoria, Benevento en Fiorentina interesse in de diensten van Pellè, maar in zijn thuisland moet hij Parma in de Serie A zien te houden.

Ighalo naar Saoedi-Arabië

Voormalig Manchester United-aanvaller Odion Ighalo (31) speelt per heden voor Al-Shabab Riad uit Saoedi-Arabië. De spits werd door The Red Devils gehuurd van het Chinese Shanghai Greenland Shenhua, maar daar is hij na negentien wedstrijden en tien doelpunten officieel vertrokken. Bij de koploper van Saoedi-Arabië moet de oud-aanvaller van onder andere ook Watford, Granada en Udinese voor de doelpunten zorgen de komende jaren.

Nicolas Isimat-Mirin naar MLS

Verder kwam het nieuws naar buiten dat voormalig PSV-verdediger Nicolas Isimat-Mirin (29) aan de slag gaat in de MLS. De achterhoedespeler was transfervrij na zijn vertrek bij Besiktas en kon zodoende overstappen naar Kansas City, waar hij bij Sporting KC gaat spelen. De Franse voetballer heeft een contract getekend tot en met 2022 en blijft in principe dus één MLS-seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen