Stevens wil na zijn vertrek bij Schalke geen officiële functie meer

4 februari 2021, 19:49

Huub Stevens (67) heeft uitgesloten dat hij nog terugkeert als trainer op het veld. De oefenmeester stopt na dit seizoen als lid van de Raad van Commissarissen bij Schalke 04, maar zal niet elders nog opduiken - in elk geval niet in een officiële functie. Alleen vanuit Gelsenkirchen kunnen ze nog eens bellen voor hulp, verder is de coach definitief met voetbalpensioen.

"Het is mooi geweest. Ik denk dat het tijd wordt dat een iets jongere generatie het stokje overneemt", stelt Stevens tegenover het Algemeen Dagblad over zijn functie in de RvC en de voetballerij. "Als er ooit iets is, kan Schalke altijd een beroep op me doen. Als adviseur of wat dan ook, maar ik wil zelf iets minder verplichtingen voelen. Ik heb nu nog altijd een officiële functie en moet bijvoorbeeld toestemming vragen aan de perschef als ik een interview op de Duitse of Nederlandse televisie heb."

Daarnaast wil Stevens meer tijd hebben voor zijn familie. Wel blijft hij beschikbaar voor als ze ooit nog eens bellen bij Schalke 04, dat momenteel onderaan de Bundesliga bungelt. "Ik vind het ongelooflijk jammer dat het zo slecht gaat met de club en wil ook niet weglopen voor de problemen. Schalke verdient alle steun en kan op mij blijven rekenen, waarbij ik niet uit de school ga klappen of wat dan ook."

Lees ookHuub Stevens kondigt definitief afscheid bij Schalke 04 aan

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen