PSV schrijft Rigo en Gutiérrez in voor de Europa League

3 februari 2021, 22:11

Bij Ajax was er woensdagavond veel te doen over de Europa League-inschrijving omdat Sébastien Haller daarin ontbrak, maar bij PSV zijn er geen verrassingen in de veranderingen. Dante Rigo – hij werd teruggehaald van ADO Den Haag – werd voor de zekerheid ingeschreven, evenals de weer fitte Érick Gutiérrez. Ook verdediger Fredrik Oppegard is toegevoegd aan de beschikbare spelers.

Dat staat op de website van de UEFA. Daarmee heeft PSV alle spelers die het in wilde schrijven, ook daadwerkelijk beschikbaar in de Europa League in de tweede seizoenshelft. Djenairo Daniels, Kristófer Kristinsson, Rico Zeegers en Jorrit Hendrix werden uitgeschreven. De Eindhovenaren staan in in de zestiende finales tegenover Olympiakos.

Lees ookAjax-spits Haller niet ingeschreven voor Europa League

Nederlanders ingeschreven

Verder werd duidelijk dat Club Brugge Bas Dost en Stefano Denswil heeft ingeschreven voor de tweede helft van de Europa League. Timothy Fosu-Mensah (kwam over van Manchester United) en Jeremie Frimpong (Celtic) zijn door Peter Bosz aan de EL-selectie toegevoegd van Bayer everkusen. 

Verder werden de in genade aangenomen Didier Lamkel Zé (FC Antwerp), aanwinst Martin Ødegaard (Arsenal), Mario Mandžuki? (AC Milan) en Stephan El Shaarawy (AS Roma) onder andere ingeschreven voor het tweede gedeelte van de Europa League.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen