Wéér spierblessure Hazard, Bosz ziet Bellarabi wegvallen

3 februari 2021, 17:45

Eden Hazard (30) heeft wederom een blessure opgelopen in dienst van Real Madrid. De Belg heeft opnieuw een spierblessure, ditmaal een spierscheuring, en ligt zeker enkele weken uit de roulatie. Het is de tiende blessure in dienst van de Madrilenen, die ondanks zijn transfersom van liefst 115 miljoen euro zodoende nog maar amper van hem kunnen genieten.

Dat heeft Real Madrid woensdag bekend gemaakt. Hazard keerde eind vorig kalenderjaar terug na zijn negende spierblessure en kwam vijf wedstrijden op rij in actie voor De Koninklijke, maar aan die reeks komt een einde. Deze spierscheuring houdt hem zeker enkele weken aan de kant volgens AS en daarom staat achter zijn naam een vraagteken voor het Champions League-duel met Atalanta Bergamo. 

Nieuwe domper Bosz

Naast de pijnlijke bekeruitschakeling heeft Peter Bosz nog een flinke domper te verwerken gekregen. Karim Bellarabi heeft zich namelijk gemeld in de toch al overvolle ziekenboeg en daar moet hij naar verluidt twee weken blijven. De buitenspeler kampt met een dijbeenblessure en ontbreekt in elk geval tegen VfB Stuttgart en 1. FSV Mainz in de Bundesliga-duels. 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen