Feyenoord stalt Wehrmann half jaar bij FC Luzern

3 februari 2021, 17:13

Feyenoord heeft Jordy Wehrmann voor de rest van dit seizoen verhuurd aan FC Luzern. In Rotterdam-Zuid had de middenvelder te weinig perspectief op speeltijd en door het coronavirus ligt de O21-competitie al maanden stil, waardoor hij tijdelijk moest vertrekken. Op deze manier moet de 21-jarige middenvelder minuten maken het komende half jaar.

Dat heeft Feyenoord woensdagmiddag bevestigd. Ook De Graafschap was in de race voor Wehrmann, maar kon hem geen speeltijd beloven. De Duitse club 1899 Hoffenheim had ook interesse om het talent over te nemen, maar werd ook niet concreet genoeg om direct tot een overgang te komen. Hoewel hij beschikt over een aflopend contract is de kans groot dat hij na zijn verhuurbeurt 'gewoon' terugkeert, aangezien de Rotterdammers een eenzijdige optie in zijn contract kunnen lichten.

"Een mooi avontuur voor Jordy. Dit seizoen heeft hij al de nodige minuten mogen maken als invaller bij Feyenoord 1 én mee kunnen trainen met de eerste selectie. Voor een getalenteerde, hardwerkende middenvelder als Jordy is het echter goed om nog meer wedstrijden te spelen en daarin zijn kwaliteiten te laten gelden. Daar krijgt hij de kans voor in Luzern", licht technisch directeur Frank Arnesen toe.

Vanwege het stilleggen van de O21-competitie werden de laatste weken onder andere Nafaoul Bannis (FC Dordrecht), Dylan Vente (Roda JC), Marouan Azarkan (NAC Breda) en Ian Smeulers (Willem II) verhuurd om wedstrijdritme op te doen in coronatijd. Wehrmann kwam dit seizoen over alle competities tot acht optredens namens de Rotterdammers, waarin hij niet scoorde of een assist gaf.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen