Hasenhüttl na 9-0-verlies: "Dit doet meer pijn dan de vorige keer"

3 februari 2021, 09:30   Bijgewerkt: 3 februari 2021, 09:35

Southampton likt de wonden na de horroravond op Old Trafford. De ploeg van trainer Ralph Hasenhüttl ging dinsdag met liefst 9-0 onderuit tegen Manchester United. Een vroege rode kaart van Alexandre Jankewitz leidde de monsterscore in. Het was voor Southampton de tweede 9-0-nederlaag in anderhalf jaar tijd. Op 25 oktober 2019 verloren The Saints met diezelfde cijfers op bezoek bij Leicester City.

Jankewitz werd al na anderhalve minuut weggestuurd na een harde overtreding op op Scott McTominay. Nadat Aaron Wan-Bissaka na achttien minuten de ban brak, voerden Marcus Rashford, Jan Bednarek (eigen goal), Edinson Cavani, Anthony Martial (twee keer), McTominay, Bruno Fernandes en Daniel James de score op. Door een rode kaart van Bednarek in minuut 86 eindigde Southampton de wedstrijd zelfs met negen man.

"We hebben opnieuw op een vreselijke manier verloren", zei Hasenhüttl na afloop van de afgang ten overstaan van de Engelse pers. "Het was hetzelfde liedje als de vorige keer. Als je een speler kwijtraakt, kunnen negentig minuten in de Premier League lang duren. Het doet meer pijn dan de vorige keer, maar we hebben nu wel een ander team dan toen. Tot nu toe hebben we het goed gedaan. Laten we afwachten hoe het seizoen eindigt, vast beter dan het vorige."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen