Mertens komt met schrik vrij na mislukte landing in Deurne

3 februari 2021, 08:55

Dries Mertens is zaterdagavond met de schrik vrijgekomen op de luchthaven van Deurne. De door hem gehuurde privéjet schoot bij de landing door en eindigde in een grasveld. Niemand raakte gewond.

Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Mertens keerde afgelopen weekend terug naar België om zich aan zijn geblesseerde enkel te laten behandelen. Ruim twee uur nadat Mertens vanuit Napels was opgestegen, probeerden de piloten in Deurne te landen. De harde regen zorgde voor problemen bij de landing, waardoor het toestel van de baan schoof.

Iedereen is met de schrik vrijgekomen. Mertens, met zijn hond Juliette, was een van de twee passagiers. "Wij zijn zaterdagavond rond 21.20 uur opgeroepen om bijstand te verlenen. Met twee technische wagens hebben we het toestel weer op de landingsbaan getrokken", wordt het incident bevestigd door brandweerwoordvoerster Jasmien O.

Mertens verblijft nog tot in elk geval eind deze week in België en keert daarna terug naar zijn club Napoli. De Belgische aanvaller kwam vorige week donderdag in het met 4-2 gewonnen bekerduel met Spezia voor het laatst in actie voor zijn Italiaanse werkgever. Als invaller viel hij toen in de slotfase geblesseerd uit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen