Dribbelaar Abraham wil Groningen zijn 'moves' laten zien

2 februari 2021, 23:49   Bijgewerkt: 2 februari 2021, 23:57

Op de slotdag van de transferperiode sloeg FC Groningen nog toe door de talentvolle Paulos Abraham binnen te halen. De pas 18-jarige Zweed wordt voor een halfjaar gehuurd van AIK Solna, om vervolgens definitief de overstap te maken. Abraham zelf hoopt zijn doorbraak in Groningen te beleven en wees op enkele spelers die hem voor gingen.

"Ik weet dat enkele spelers bij deze club zijn doorgebroken. Virgil van Dijk, Luis Suárez, Ronald Koeman en nog veel meer", somde hij op voor de camera van ESPN. "Ook Zweede spelers", voegde hij daaraan toe. "Daarom voelt dit als een perfecte stap voor mij."

Abraham werd gevraagd naar een spandoek dat bij zijn vorige club werd opgehangen. Daarop stond in het Zweeds de tekst 'dans als Paulos Abraham'. "Hopelijk kan ik dat laten zien in de wedstrijden", lachte de aanvaller, die vertelde dat met 'dansen' zijn dribbels bedoeld werden. "Ik wil de supporters van Groningen mijn moves laten zien."

Ook zijn grote voorbeeld staat bekend als een 'danser'. "Dat is Mbappé. Op jonge leeftijd is hij al zo meedogenloos. Ik heb heel veel respect voor dat soort spelers."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen