Heracles zegt niet op voorhand 'nee' als Orlando zich weer meldt

Heracles zegt niet op voorhand 'nee' als Orlando zich weer meldt

2 februari 2021 – Heracles Almelo heeft Silvester van der Water ook in de tweede transferwindow weliswaar binnenboord gehouden, toch is het niet uitgesloten dat de smaakmaker van de Heraclieden alsnog vertrekt de komende tijd. Orlando City toonde eerder concrete interesse en ook in de winter speelden er nog geruchten én die club mag gewoon nog spelers halen. Technisch manager Tim Gilissen sluit een overgang derhalve nog niet helemaal uit.

"Mochten ze opnieuw interesse hebben, gaan we weer luisteren", legt de technische man uit tegenover TC/Tubantia. "Je kunt zeggen dat wij de vorige keer 'nee' hebben gezegd, maar ook dat zij geen 'ja' hebben gezegd op ons bod. Wat er is veranderd ten opzichte van de zomer, is dat zijn contractduur bij ons korter wordt. Zijn contract loopt na volgend seizoen af."

De aanvaller zelf sprak zich afgelopen winter opnieuw uit voor een transfer naar de MLS. Van der Water kwam afgelopen zomer in opspraak toen Heracles Almelo hem niet naar Orlando City wilde laten gaan en de aanvaller zich daarop afmeldde voor het duel met Willem II. Het voorval werd uitgesproken en de buitenspeler sloot weer aan bij de selectie van Frank Wormuth.

Lees ook: Van der Water hoopt opnieuw op overgang naar Orlando City

gerelateerd