Idrissi hoefde niet lang na te denken toen Ajax zich meldde

1 februari 2021, 23:05

Oussama Idrissi hoefde niet lang na te denken toen hij de kans kreeg om Sevilla tijdelijk te verlaten voor Ajax. In een eerste reactie op zijn huurtransfer zegt de 24-jarige aanvaller hartstikke blij en vereerd te zijn dat hij de komende maanden deel uitmaakt van de ploeg van trainer Erik ten Hag.

"Eigenlijk heb ik vrij snel de keuze moeten maken om deze kant op te komen. Dat heeft natuurlijk te maken met de transferdeadline. Iedereen weet dat er aan het einde van de transferwindow dingen kunnen veranderen. Ik had er geen rekening mee gehouden om Sevilla te verlaten. En toen kwam ineens Ajax aankloppen", begint Idrissi bij Ajax TV.

Idrissi heeft hoge verwachtingen van de komende maanden. "Het spelplezier hier zal van hoog niveau zijn. Daar wil ik onderdeel van zijn en van genieten", aldus de aanvaller, die wordt gevraagd zichzelf te omschrijven. "Als je langs het veld staat en mij ziet voetballen, zie je een voetballer die graag een actie maakt, een dribbel heeft, dreigend is en het team probeert te helpen door goals te maken en assists te leveren."

Voor Idrissi de overstap maakte naar Ajax, sprak hij kort met Noussair Mazraoui. "Ik moet zeggen dat ik eigenlijk niemand zijn mening hoefde te weten om deze kant op te komen. Zo'n aanbod sla je niet zo snel af. De trainer heeft me gezegd waar deze club voor staat, waar het team voor staat, wat de verwachtingen zijn en wat mijn rol binnen het team kan zijn. De minuten die ik ga krijgen, de momenten dat ik mag acteren, zal ik proberen een steentje bij te dragen en mooie dingen te laten zien."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen