VVV-Venlo huurt voormalig Bayern München-talent Shabani

1 februari 2021, 20:12

VVV-Venlo pakt flink door op Deadline Day. In navolging van Anastasios Donis komt ook Meritan Shabani de Venlonaren versterken. De 21-jarige Duitse middenvelder komt op huurbasis over van Wolverhampton Wanderers. VVV heeft de optie bedongen om Shabani ook na dit seizoen te huren van de Engelse club.

Shabani doorliep de jeugdopleiding van Bayern München en maakte in het seizoen 2017/18 zijn debuut voor de Duitse grootmacht. Ruim een jaar later stapte de middenvelder over naar Wolverhampton Wanderers, waar een doorbraak tot op heden uitbleef. "Toen VVV-Venlo aanklopte bij mij en aangaf me graag te willen hebben voelde ik me vereerd. Bij VVV zie ik de mogelijkheid om op het hoogste niveau te spelen en ik wil graag laten zien wat ik in huis heb", reageert Shabani.

"Met Meritan halen we een creatieve, dynamische en technisch vaardige middenvelder in huis", aldus technisch manager Stan Valckx. "Hij is een middenvelder die tevens beschikt over inzicht en oog heeft voor de steekpass. Bij Bayern München heeft hij de beste Duitse leerschool gehad. Met die ervaring is deze nog jonge middenvelder een waardevolle aanvulling voor onze selectie."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen