'Idrissi doorstaat medische keuring en is bijna speler van Ajax'

1 februari 2021, 18:36

Ajax staat op het punt de komst van Oussama Idrissi af te ronden. De 24-jarige aanvaller van Sevilla heeft volgens journalist Johan Inan van het Algemeen Dagblad de medische keuring in Amsterdam met succes doorstaan. Zodra de laatste plooien zijn gladgestreken, mag Idrissi zich speler van Ajax noemen.

Idrissi maakte afgelopen zomer voor twaalf miljoen euro de overstap van AZ naar Sevilla, maar komt in Zuid-Spanje nauwelijks aan de bak. In de Spaanse competitie speelde hij pas 24 minuten. Sevilla is derhalve bereid Idrissi tijdelijk te laten gaan. Ajax sorteert met de komst van de Marokkaanse aanvaller voor op het vertrek van Quincy Promes, die op weg is naar Spartak Moskou.

Het lijkt erop dat Ajax Idrissi gaat huren met een optie tot koop. Loïc Tanzi, journalist voor RMC Sport, schrijft dat de Amsterdammers de aanvaller aan het einde van het seizoen voor achttien miljoen euro kunnen inlijven. Na de van West Ham United overgekomen Sébastien Haller wordt Idrissi de tweede winteraanwinst van Ajax.

Idrissi begon zijn profcarrière bij FC Groningen nadat een doorbraak bij Feyenoord uitbleef. In 2018 vervolgde de buitenspeler zijn loopbaan bij AZ, waar hij tot 37  doelpunten en 25 assists in 98 wedstrijden kwam.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen