Go Ahead Eagles in rouw na overlijden zoontje doelman Michaelis

1 februari 2021, 15:46   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hartverscheurend nieuws uit Deventer. Go Ahead Eagles heeft met grote verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Jax, het zoontje van doelman Mitchel Michaelis en zijn vriendin Jenn.

Spelers, staf en medewerkers van de club uit Deventer leven intens mee met Mitchel en Jenn, die de geboorte van Jax afgelopen zomer bekendmaakten. 'Woorden schieten te kort om dit hartverscheurend verdrietige nieuws te beschrijven', schrijft de club in een statement. Jax moest sinds zijn geboorte een strijd tegen een zeldzame ziekte leveren. 'Een strijd die hij onmogelijk kon winnen. Afgelopen nacht moesten Mitchel en Jenn helaas afscheid nemen van Jax.'

Go Ahead Eagles en FC Volendam spelen dinsdag hun onderlinge wedstrijden met rouwbanden. Bovendien zullen de spelers van beide teams voor aanvang van de wedstrijd een speciaal t-shirt dragen om hun steun en medeleven te betuigen aan Mitchel en Jenn.

"De verslagenheid bij onze jongens is groot", vertelt trainer Kees van Wonderen. "De wedstrijd van morgen spelen we daarom niet alleen om een sportief resultaat te behalen, maar ook voor Mitchel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen