Lens verhuurd aan Karagümrük, Tissoudali naar AA Gent

Lens verhuurd aan Karagümrük, Tissoudali naar AA Gent

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

1 februari 2021 – Jeremain Lens heeft een nieuwe club gevonden op Deadline Day: de Nederlandse buitenspeler wordt voor de rest van dit seizoen verhuurd aan het Turkse Karagümrük, de nummer 8 van de Süper Lig. Dit seizoen kwam de aanvaller amper nog in actie bij Besiktas, waar hij nog een contract heeft tot en met 2021.

De uitweg voor de buitenspeler is derhalve prettig, want ondanks dat hij in zijn eerste twee duels één goal maakte in de Süper Lig, werd hij niet ingeschreven voor de rest van de eerste seizoenshelft. Vanwege het maximaal aantal Nederlanders dat de club in de selectie mag hebben, werd hij persona non grata. Eerder speelde Lens voor onder andere PSV, AZ, Sunderland en Fenerbahçe SK.

Tissoudali naar AA Gent
De loopbaan van Tarik Tissoudali (27) heeft maandag officieel zeer een hele mooie impuls gekregen. De creatieve buitenspeler is al maanden belangrijk bij Beerschot en heeft zich op die manier in de kijker gespeeld van AA Gent. De Belgische topclub betaalt een klein bedrag voor de aanvaller, die zijn aflopende contract bij zijn huidige werkgever niet wilde verlengen en daardoor tussentijds mag vertrekken.

Van la Parra transfervrij
Verder kwam het nieuws naar buiten dat Rajiv van La Parra (29) alweer transfervrij is. De buitenspeler streek na een avontuur bij Rode Ster Belgrado neer bij UD Logroñés, maar is daar na twee maanden alweer vertrokken. Onduidelijk is wat de reden is van de snelle breuk.

Reacties

gerelateerd