Pusic ook direct rond met Feyenoord: contact tot 2023

1 februari 2021, 13:39   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marino Pusic heeft zijn overgang naar Feyenoord maandag ook direct al formeel afgerond. De assistent-coach vertrok per direct bij AZ omdat hij vanaf volgend jaar aan de slag gaat in De Kuip. Daar zijn alle formaliteiten afgerond en de assistent-trainer heeft een contract voor twee jaar getekend om daar te gaan samenwerken met Arne Slot. Ook ligt er net als bij Slot voor hem een optie om zijn contract tot en met 2024 te verlengen.

Dat heeft Feyenoord bekend gemaakt via de eigen website. Tot nu toe vormen Slot, Pusic en John de Wolf de voorlopige technische staf van het volgende seizoen bij Feyenoord. Wie daar nog eventueel bijkomt is nog niet bekend. Of er nog een derde assistent aan toegevoegd zal worden - zoals momenteel ook het geval is bij Feyenoord - is nog niet bekend.

Lees ookAZ neemt per direct afscheid van assistent-trainer Pusic

Pusic begeeft zich met een nieuwe functie als assistent-trainer niet op onbekend terrein. Zo bekleedde hij die functie ook al bij NAC Breda, Inter Bakoe en FC Twente. Bij de laatstgenoemde club was hij drie seizoenen lang hoofdtrainer met als hoogtepunt het kampioenschap in het seizoen 2018-2019. Pusic werd voor die prestatie beloond met de onderscheiding voor Trainer van het Jaar in de Eerste Divisie, al werd hij wel vervangen. Zodoende kwam hij naast Slot terecht bij AZ, met wie hij zijn samenwerking voortzet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen