Hull City verlost Vitesse van volstrekt overbodig geworden Clark

1 februari 2021, 13:29

Vitesse is op Deadline Day definitief verlost van Max Clark (25). De linksachter was onder Thomas Letsch dit seizoen volledig overbodig en zat zelfs nog geen enkele keer meer bij de selectie van de Arnhemmers. Afgelopen zomer kreeg hij ook al de boodschap dat hij niet meer nodig was, maar kwam het niet tot een transfer.

Dat heeft Vitesse bekend gemaakt. Het is niet helemaal duidelijk waar Clark momenteel verblijft. Tijdens het coronavirus reisde de verdediger namelijk terug naar Engeland en zat daar in elk geval tot en met september nog. Vitesse had duidelijk gemaakt dat er met de aanwezigheid van Million Manhoef en Maximilian Wittek geen toekomst meer was voor Clark.

In de zomer hoopte Vitesse de Engelsman ook al van de hand te doen, maar toen kwam het niet tot een transfer. Hull City, de club die hem in 2018 verkocht aan de Arnhemmers, neemt Clark weer terug. "In een lastige transferperiode is deze stap voor zowel de club als de speler de beste uitkomst. We wensen hem veel succes met de rest van zijn carrière", aldus technisch directeur Johannes Spors. In twee seizoenen kwam Clark tot 57 duels namens Vitesse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen