De Graafschap haalt met Platje volgende versterking binnen

1 februari 2021, 12:03

Melvin Platje is tot het einde van het seizoen speler van De Graafschap. De Superboeren aasden al langer op de diensten van de 32-jarige routinier en hebben nu eindelijk beet. Het betekent opnieuw een welkome versterking voor de nummer drie van de Eerste Divisie, dat onlangs ook al Clint Leemans (PEC Zwolle) toevoegde aan de selectie en de jacht op promotie met hen vol zal inzetten.

Waar pogingen om Platje vorig seizoen vast te leggen nog mislukte, was het nu wél raak. De club uit Doetinchem voorziet dat de aanvaller een extra impuls kan geven in de strijd om promotie naar de Eredivisie. "Hij wil graag hier voetballen en wij denken hem, met al zijn ervaring en doelgerichtheid, goed te kunnen gebruiken in jacht om onze doelstelling te behalen", aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede tegenover het clubkanaal van De Graafschap.

Sinds 2018 speelt Platje zijn wedstrijden voor het Indonesische Bali United. Door het coronavirus is besloten om de voetbalcompetitie in Indonesië al na drie wedstrijden stil te leggen. Platje zag het vervolgens niet echt zitten om maandenlang niks te doen en koos voor een tijdelijke terugkeer naar Nederland. Normaliter vliegt de Naardenaar op 1 juni weer terug naar Bali United als de competitie wordt hervat. "Dat is de planning want dan gaat het seizoen in Indonesië weer beginnen", aldus Hofstede.

Op de Vijverberg wordt hij herenigd met trainer Mike Snoei. De twee kennen elkaar nog van hun gezamenlijke periode bij Telstar, waar Platje veertien keer het net wist te vinden. "Ik ben erg blij dat ik weer lekker kan voetballen. De komende periode ga ik alles uit de kast halen om van meerwaarde te zijn voor De Graafschap", aldus Platje, die eerder ook uitkwam voor NEC, VVV Venlo, Hansa Rostock, Neftçi Bakoe, Kalmar FF, Stade Brestois, Lommel United en dus Telstar. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen