Lang over Oranje: "Wel mijn droom, maar nog niet zover"

1 februari 2021, 10:23

Noa Lang is momenteel ongekend on fire in dienst van Club Brugge, maar bezig met een oproep voor het Nederlands elftal is de buitenspeler nog zeker niet. Met negen goals en zeven assists zou het gezien zijn statistieken echter niet ondenkbaar zijn dat hij een belletje krijgt van bondscoach Frank de Boer voor de komende interlandperiode. Dat laatste is wel een droom van de oud-Ajacied.

"Ik doe mijn best – en het duurt nog even voordat de volgende interlandbreak eraan komt", blijft Lang voor zijn doen bescheiden over een oproep voor het Nederlands elftal. "Ik leef van wedstrijd tot wedstrijd, ik moet vooral nog beter gaan spelen en dan ga ik wel zien wat de toekomst ons brengt." Tot dusver speelde hij alleen interlands voor Jong Oranje, maar gezien zijn huidige vorm is een plek in de (voor)selectie goed mogelijk.

"Het is wel mijn droom, dat klopt, maar het is nog lang niet zover. Ik werk gewoon verder. Het gaat goed, in België heb ik ook niet zoveel afleiding als in Nederland. In maart is er naast die interland met Oranje ook het EK met Jong Oranje. Dat is ook heel mooi", aldus Lang, die geen specifieke voorkeur heeft voor welke van de twee hij opgeroepen wil worden.

"Het grote Oranje is een jongensdroom - ik zie wel welke van de twee het wordt. Blijven presteren is wat ik moet doen. Alles op het gevoel en niet teveel nadenken", stelt de buitenspeler, die blij was met de overwinning en koppositie in België. "We laten nu week in week uit zien dat we de sterkste ploeg van België zijn. We presteren goed en ik heb plezier in het voetballen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen