'FC Emmen akkoord met Verrips', Avdijaj vertrekt

'FC Emmen akkoord met Verrips', Avdijaj vertrekt

31 januari 2021 – FC Emmen lijkt zich op de valreep nog te gaan versterken met een nieuwe keeper. De 24-jarige Michael Verrips komt bij Sheffield United niet aan spelen toe en zit de laatste weken niet meer bij de selectie. FC Emmen is juist op zoek naar een nieuwe keeper, nu de huidige sluitposten niet renderen.

Dennis Telgenkamp pakt nauwelijks punten voor de hekkensluiter, terwijl ook Felix Wiedwald geen indruk kon maken. Laatstgenoemde mag dan ook vertrekken als FC Emmen daadwerkelijk een akkoord weet te bereiken met Verrips. De doelman speelde in het verleden bij Sparta, maar maakte in 2019 de overstap naar Sheffield United. Bij de Premier League-club fungeert hij sindsdien als tweede doelman.

Voetbal International meldt dat Emmen zich al voor de wedstrijd tegen Willem II meldde in Engeland en dat er nu een akkoord is bereikt. Verrips maakt op huurbasis de overstap naar Drenthe. Voor de ploeg van Dick Lukkien lijken versterkingen cruciaal. Met zes punten zijn de veilige havens ver weg voor de hekkensluiter.

FC Emmen nam in ieder geval al afscheid van Donis Avdijaj. De buitenspeler tekende twee maanden geleden een contract bij de laagvlieger, maar slaat nu alweer zijn vleugels uit. De pas 24-jarige aanvaller heeft met AEL Limassol zijn achtste club te pakken.

gerelateerd