Schmidt na zeperd: "Waren goed genoeg om te winnen"

31 januari 2021, 17:50

Roger Schmidt zag dat PSV meer had kunnen halen op bezoek bij Feyenoord. De Eindhovenaren gingen pijnlijk onderuit met 3-1 en moeten daardoor vrezen dat Ajax nóg verder wegloopt in de titelstrijd. Dat PSV naast de punten greep in Rotterdam, was volgens Schmidt te wijten aan de eigen prestaties.

Schmidt legde na afloop de vinger op de zere plek. "Feyenoord was effectief en sloeg toe uit de kansen", aldus de Duitser voor de camera van ESPN. "Zelf maakten we fouten en was onze positionering niet goed. We kregen genoeg kansen om zelf ook te scoren, maar dat deden we niet. Dat is uiteindelijk het belangrijkste. Feyenoord was daar vandaag de betere in."

Over de titel wilde de Duitser het na afloop liever niet hebben. "Dit is niet het moment om te praten over het kampioenschap. Onze focus gaat nu snel op de volgende wedstrijd. We waren goed genoeg om te winnen vandaag, echt waar. We speelden niet slecht. Het was een erg raar verloop, zeker als je de wedstrijd hebt gezien en naar het scoreverloop kijkt."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen